South Park: The Fractured but Whole'u Siyahi Karakter ile Oynarsanız Zorluk Seviyesi Artacak

07.09.2017 20:32 Gazali Çetinkaya

 
   South Park: The Fractured but Whole'da oluşturacağınız karakterin cilt rengi oyunun zorluk seviyesine etki edecek.
 
   Eurogamer'ın haberine göre, oyunu siyahi bir karakter ile oynarsanız zorluk seviyesi "çok zor" olacak ve NPC'lerin size nasıl tepki vereceği ve ne kadar para kazanacağınız değişecek. Bu durum oyundaki dövüş sistemine etki etmeyecek. Hatta Eric Cartman oyunculara "Merak etme, bu dövüş sistemine etki etmez. Sadece hayatının diğer her yönüne etki eder." diyor.
 
   Ayrıca karakterinizin cinsiyeti de oyuna etkide bulunacak. Erkek, kadın veya "diğer" seçeneklerinden birisini onayladıktan sonra oyuncular cisgender veya transgender olup olmadığını da belirleyebilecek.
 
   South Park: The Fractured but Whole 17 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Fractured But Whole Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler