Söylenti: Arkane Studios, Prey 2'yi Geliştiriyor

16.08.2013 09:59 Alkan Adakaner


     Daha önce ortaya çıkans söylentilerde Dishonored'ın geliştiricisi Arkane Studios'un Prey 2'nin yeni geliştiricisi olduğu söyleniyordu, ama bu durum Bethesda tarafından yalanlanmıştı ve Human Head'in projeye devam ettiği açıklanmıştı.
 
     Kotaku'da yer alan habere göre Arkane Studios'un şu an iki stüdyosu bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Austin'de (ABD) diğer ise Fransa'nın Lyon şehrinde. Söylenenlere göre Fransa'daki stüdyo Dishonored'ın devam oyunu üzerinde çalışırken, Austin'deki stüdyo ise Prey 2'yi geliştiriyor.
 
     Kotaku bu bilgilere sızan e-postalar sonucunda ulaşmış. Bu e-postalarda Austin'de stüdyonun Prey 2'yi baştan aşağı değiştireceği ve Human Head'in içeriklerini kullanmayacakları belirtiliyor. Üstelik geliştirici ekip yeni Prey 2'de System Shock serisinin ruhsal devamını yapmak istiyormuş.
 
     Yayıncı Zenimax ise yepyeni bir oyun riskli olduğu için Prey 2 için sunulan projeye yeşil ışık yakmış. Projenin Arkane Studios'a verilmesinin ardından yetkililer basından kimseyle konuşmamaları doğrultusunda stüdyo çalışanlarını da uyarmışlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler