Söylenti: Bethesda Prey 2'yi İptal Edecek

23.03.2012 23:16 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senenin Mart ayında el değiştirerek karşımıza çıkan Prey 2'nin sesi soluğu yaklaşık beş aydır kesilmişti. Bu suskunluk, ses getirecek bir söylentiyle sona eriyor. Söylentiye göre Bethesda, Prey 2'yi iptal etmeye hazırlanıyor.
 
     Hollanda kökenli PS Focus isimli sitenin epey sağlam bir kaynaktan aldığı söylentide, Bethesda'nın önümüzdeki Pazartesi gününde Prey 2'yi iptal edeceği belirtildi. Söylenti doğruluğu bulur mu bilmiyoruz fakat Prey 2'yi bekleyen büyük bir kitlenin olduğu kesin.
 
    Prey 2, 3D Realms'in çöküşe geçmeden önce Duke Nukem Forever'ın yanında geliştirdiği ve ilk olarak 2008 yılında duyurulan bir oyundu. Sonrasında Prey serisi, Zenimax tarafından satın alınmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler