Söylenti: Beyond Good & Evil 2'ye Maddi Destek Nintendo'dan

03.03.2016 12:13 Talha Aynacı

 
     7 yıl önce yayınlanan CGI videosuyla dillere pelesenk olan ancak yapım süreci arafta kalan Beyond Good & Evil 2 cephesinden ilginç bir söylenti geldi.
 
Rayman'in babası olarak tanınan Michel Ancel tarafından geliştirilen ve çıktığı 2003 yılına damgasını vuran Beyond Good & Evil'ın devam oyunu, söylentiye bakılırsa tıpkı Bayonetta 2 gibi Nintendo tarafından finanse edilecek.
 
Geçtiğimiz hafta Nintendo NX'in donanımsal detaylarıyla ilgili bazı iddaalar ortaya atan aynı kaynağa göre; Nintendo yapım süreci arafta kalan Beyond Good & Evil 2'yi sahiplenip, maddi destek verecek ve bu şekilde NX'e özel hale gelecek oyunla birlikte çekirdek kitlenin kalbini kazanacak.
 
    Daha önce Bayonetta 2'ye maddi olarak destek veren ve oyun dünyasına kazandıran Nintendo zaten Ubisoft ile epey sıkı fıkı. Hem Wii hem de Wii U'nun çıkış dönemlerine bakıldığında bunu söylemek mümkün. Bir süre Wii U'ya özel kalan Rayman Legends ve ZombiU gibi örneklere bakarak Nintendo'nun bu kadar kıymetli bir oyun için Ubisoft'u desteklemesi pek de anormal durmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler