Söylenti: Bu Sene Yeni Bir Assassin's Creed Oyunu Çıkmayacak

04.01.2016 21:43 Samet Konuksal


    Assassin's Creed: Syndicate ile beraber serinin hayranları tarafından beğenilen bir oyun ortaya koyan Ubisoft, son çıkan oyunlarda senelik takvime geçmesinin ardından biraz bocalamıştı. Yine de Syndicate ile gidişatına bir yükseliş veren firma adına gelen söylentilere bakacak olursak bu sene boş geçilecek gibi görünüyor.
 
    Daha önce Assassin's Creed: Syndicate'in detaylarını 'Assassin's Creed: Victory' adıyla sızdıran Kotaku'nun kıdemli editörlerinden Jason Schreier, bir sonraki Assassin's Creed oyunu adına da sızıntılarla karşımıza çıktı. Kendisinin yazısında yer alan bilgilere göre Ubisoft, bu sene için Assassin's Creed serisini boş geçecek.
 
    Önümüzdeki sene eski Mısır dönemlerini konu alacak olan 'Empires' kod adlı yeni bir Assassin's Creed oyunuyla geri dönmeye hazırlanan Ubisoft cephesi bu oyunu aslında uzun bir süreden beri geliştiriyor. Ubisoft aslında Mısır'da geçecek olan Empires'ı bu sene piyasaya sunacaktı fakat uzun zaman önce 2014'te Unity'le beraber hayal kırıklığı yaşayan firma yeni projeye daha fazla özen gösterme kararı aldı. 
 
    Kotaku'da yayınlanan yazıda oyunla ilgili detaylı bilgi yer almıyor. Ancak yine de bu yazıdan önce 4Chan'da anonim bir şekilde benzer bilgiler paylaşan bir kişi, oyunun bütün Assassin's Creed oyunlarının çok daha öncesinde geçeceğini, Assassin ve Templarların bile ortaya çıkmadan önceki dönemleri konu alacağını belirtmiş. Aslında Assassin's Creed serisine Prince of Persia dokunuşu yapacak olan yeni oyunda oynanış olarak The Witcher 3'ten esintiler göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler