Söylenti: Bully 2 Geliştiriliyordu Ancak İptal Edildi

07.10.2019 22:25 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption serileri kadar popüler olmasa da oldukça sevilen "Bully" adlı oyunla ilgili neredeyse her ay yeni bir söylenti çıkıyor. Geçtiğimiz aylardaki bir başka söylentiye göre oyunun 2020 yılında çıkabileceğini sizlere bildirmiştik. Şimdi ise oyunun geliştirme sürecinde olduğunu ancak iptal edildiğine dair bir dedikodu ortaya çıktı.
 
Söylentiye göre oyun 2008 yılında geliştirilmeye başlandı ancak çalışanlar diğer büyük yapımlara yönlendirildiği için geliştirme aşaması durduruldu. Yıllarca söylentiler dolanıp durdu ama en sonunda geliştiriciler tamamen diğer projeler için çalışmaya başladı.
 
Hatta Bully 2 ilk geliştirmeye başlandığında oyunun ana senaryosunun bir taslağı bile hazırlanmıştı. Oyun, Jimmy'nin geleceğini anlatmayı planlıyordu ve Jimmy'i tekrar okula döndürmeyi düşünmüşlerdi. 12 - 18 ay arasında süren bir çalışmayla oyunun bir demosu yapıldı ancak RDR 2 ve GTA 5 gibi yapımların geliştirme zamanına denk geldiği için Bully 2'nin ekibi diğer projelere dağıtıldı. 
 
Bu bilgilerin birer söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var ancak Bully serisini unutmanın vakti gelmiş gibi duruyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bully Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler