Söylenti: C.Bleszinski'nin Yeni Oyunu VGX'te!

07.12.2013 16:01 Samet Konuksal


    Gears of War serisiyle tanıdığımız Cliff Bleszinski, Epic Games'ten ayrıldıktan sonra bağımsız olarak bir projede çalışmaya başlamıştı. Bu projeden bazı görseller yayınlayarak kendini gündemde tutan Bleszinski adına yeni bir söylenti ortaya çıktı.
 
    VGX etkinliğinin sunucusu Geoff Keighley, bu gece düzenlenecek olan VGX etkinliğinde iki yeni bağımsız projeyle ilgili bilgi verileceğini söylemişti. Bunlardan birinin Double Fine yapımı Broken Age ortaya çıkmıştı. Diğeri için ise oklar Cliff Bleszinski'ye işaret ediyor.
 
    Gelen haberlere göre Cliff Bleszinski, geçtiğimiz günlerde Geoff Keighley'e bir Tweet göndermiş ve yazısında "Eğer boş yeriniz varsa, son dakika videom var. Bana ulaşın." cümlelerini kullanmış. Bu Tweet şaka amaçlı gönderilmiş de olabilir. Aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler