Söylenti: CVG Kapanabilir

28.11.2014 19:35 Tayfun Kumaş

 
    Oyun basınının en eski köklü isimlerinden CVG (Computer and Video Games)'nin dergi yayını geçtiğimiz Mayıs ayında kapanmıştı. Bu durumun ardından CVG'yi satın alan Future, internet üzerinden CVG'nin yayın hayatını devam ettirmişti.

    Bugün ortaya çıkan bilgilere göre; GamesRadar+, PCGamer, Future Fusion, Golden Joystick Awards gibi önemli kuruluşları içerisinde barındıran Future, yıl sonuna kalmadan CVG'nin yayın hayatına son verebilir.

    Ayrıca Future, geçtiğimiz haftalarda Total Film, SSX.com ve GamesRadar'ı bir bünyede toplayacak bir çalışmalarının olduğunu duyurmuştu. Belirtilenlere göre CVG'de bu projeye dahil olacak.

    Bu durum şu an sadece söylentiden ibaret ancak 1981'den beri yayın yapan 33 yıllık CVG'nin kapanması da birçok oyuncuyu üzecek.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler