Söylenti: Crash Team Racing Remaster The Game Awards'ta Duyurulacak

04.12.2018 19:35 Gazali Çetinkaya

 
Eurogamer'ın haberine göre, Crash Team Racing'in remaster versiyonu bu hafta düzenlenecek The Game Awards 2018 etkinliğinde duyurulacak.
 
Duyurulacağına dair en büyük işaret PlayStation Access sunucusu Hollie Bennet'ten geldi. Hollie Bennet, kendisine isimsiz bir posta ulaştığını twitter üzerinden paylaştı ve postadan çıkan bir arabanın dikiz aynasına asılabilecek türden Crash renkli iki tüylü zar ve The Game Awards etkinliğinin işaret edilmesi Crash Team Racing remaster'ın duyurulacağına yoruldu. 
 
Crash Team Racing Naughty Dog tarafından geliştirilmişti ve 1999'da PlayStation 1 için çıkmıştı. Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği Crash Bandicoot N. Sane Trilogy çıktığında ilk olarak PlayStation 4 oyuncularına daha sonra diğer platform oyuncularına sunuldu. Bunda da benzer bir yaklaşım izlenebilir.
 
The Game Awards Aralık'ta 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitter, Facebook, Mixer ve Steam TV platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Etkinlikte 10'dan fazla yeni oyun duyurusu yapılacak, artı daha önce duyurulan oyunlar ile ilgili de yeni haberler paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Platformlar: PS4 Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 27 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler