Söylenti: Dead Rising 3'ten İlk Bilgiler

Yine zombilerle dolu bir cehenneme gidiyoruz gibi görünüyor
09.12.2011 10:07 Alkan Adakaner

      Dead Rising 3 ile ilgili söylentiler artmaya başladı. Oyun dünyasının güvenilir otoritelerinden Siliconera'da yer alan bilgilere göre Dead Rising 3, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Los Perdidos adlı kurgusal şehirde geçecek.
 
      Virüs salgını sonrası zombiye dönüşen insanları yok etmek için şehri dış dünyaya kapatan hükümet bir hava saldırısı ile bu şehri yok etmeden önce Rick adlı bir oto tamircisi ile bir grup hayatta kalan insan buradan kaçmaya çalışacaklarmış.
 
     Ailesi olmayan Rick ise Frank West benzeri bir karaktermiş. Onun planı bozuk bir uçağı tamir etmek ve böylece hükümet şehri bombalamadan önce buradan sıvışmak. Söylenenlere göre şehirde yasal olmayan yollarla yaşayan bir grup göçmen de buradan kaçmak için planlar yapıyormuş. Bu kişilerin bazıları saldırgan, bazıları ise yardımsevermiş.
 
      Oyunda bir tanesi motosikletli bir psikopat olmak üzere yine çok sayıda zorlu düşmanla da karşılaşacağız. Bizim asıl merak ettiğimiz şey ise oyunun oynanış dinamiklerinin ne kadar değişeceği. Umarız Capcom oyunu hantal yapısından kurtarır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Off the Record Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler