Söylenti: Dota 2, Source 2'ye Aktarılmaya Başladı

07.08.2014 15:08 Samet Konuksal


    Özellikle PC oyunculuğu için büyük önem taşıyan firmalardan Valve, uzun dönemden beri duyuru konusunda suskunluğunu koruyor. Source Engine 2 ile birlikte yeni oyunla üzerinde çalıştığı iddia edilen firma bugün itibariyle Dota 2'nin Workshop araçlarına yeni bir güncelleme sundu. Sunulan bu güncelleme de oyuncuları şüphelendirdi.
 
    Oyuncuların iddia ettiklerine göre Alpha olarak yayınlanan güncellemeyle birlikte Dota 2, yavaş yavaş Source 2'ye aktarılmaya başladı. Yapılan yeni güncellemeyle beraber tamamen yenilenen bir editör oyunculara sunuldu. Bununla birlikte oyun dosyalarının isim formatları da değişmiş görünüyor.
 
    Gelelim oyuncuların bulduğu bazı bulgulara. Workshop araçlarının yeni halinde dosyaların neredeyse hepsinin sonu 2 ile bitiyormuş. engine2.dll, vconsole2.exe, vphysics2.dll gibi dosya isimleri oyuncuları şüphelendiren şeylerden birisi oldu. Bunun haricinde Valve'ın yeni editörü tanıtmak amacıyla yayınladığı bazı ekran görüntülerinde editörle açılan dosyanın Source2 klasörüne kayıtlı olduğu görülüyor.
 
 
    Son olarak Dota 2'nin yenilenen konsolunda bulunan bir diğer bulgu da şöyle. Valve gizlice bir şeyler mi yapıyor ne?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 9 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 35 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler