Söylenti: EA Access PlayStation Store'da Göründü

17.03.2019 23:10 Gazali Çetinkaya

 
Bir reddit kullanıcısı EA Access görselinin Brezilya PlayStation Store'da listelendiğini gördü. Belirtilene göre görsel kısa bir süre içinde kaldırılmış.

Bu, paralı abonelik servisi EA Access'in PlayStation 4'e gelebileceğine dair ilk işaret değil.

Bu yılın başlarında şirket finansal sonuçlarını açıkladığı konferans esnasında "Bu yılın ilerleyen zamanlarında abonelik servisini başka bir büyük platforma sunmayı planlıyoruz." demişti ve daha öncesinde de "EA Access ve Origin Access gibi abonelik servislerimiz ağımız üzerinden bize çok fazla oyuncu getiriyor. Oyuncu tabanı büyümeye devam ediyor ve bu modeli ileride daha fazla platforma getirmemizi bekleyebilirsiniz." diye belirtilmişti.

Şu anda Xbox One'da mevcut olan EA Access ve PC'de mevcut olan Origin Access Basic; sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilme, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını deneyebilme ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim alabilmenizi sağlıyor. PC'de ayrıca daha pahalı olan Origin Access Premier aboneliği var o da Electronic Arts'ın oyunlarına çıktığı gibi tam erişim imkanı sunuyor.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler