Söylenti: Far Cry 4'ün Yapımı Eylül Ayında Başladı

28.01.2014 02:35 Samet Konuksal


    Far Cry 3'ün beklenmedik bir başarı göstermesinin ardından Ubisoft, bir sonraki oyun için çok geçmeden açıklamalar yapmıştı. Yeni Far Cry oyunuyla ilgili çok fazla açıklama görmüş olsak da, bunlara bir eklenti de LinkedIn aracılığıyla geliyor. 
 
    Bir Ubisoft Shanghai çalışanının LinkedIn profiline baktığımızda, yeni Far Cry'ın Eylül 2013'ten beri geliştirilmekte olduğunu görüyoruz. Tabii burada Ubisoft Shanghai adını görmek sizi yanıltmasın. Zira Ubisoft, büyük bütçeli oyunlarında küçük stüdyoları kullanmayı seven bir firma. Ubi Shanghai'nin şimdiye kadar tek başına yaptığı oyun olarak I Am Alive'ı görüyoruz. Ancak stüdyonun ismi Assassin's Creed serisinde ve Far Cry 3'te de geçmekte.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler