Söylenti: GTA V Haritasından Bir Görüntü Sızdı

05.11.2011 01:23 Alkan Adakaner

 
     Grand Theft Auto V'in duyurulmasından sonra oyunla ilgili söylentiler ve sahte bilgiler ortalığı doldurmaya başladı. Bu defa yeni bir söylenti ortaya çıktı, ama Game Informer gibi büyük oyun otoriteleri bu söylentiyi ciddiye aldığına göre buna bir gerçeklik payı olabilir.
 
      Henüz kimliği belirlenemeyen "TorontoJack233" adlı bir Twitter kullanıcısı GTA V'e ait olduğunu söylediği bir harita yayınladı. Bu haritada Los Santos ve Vinewood gibi mekanların olduğunu görüyoruz.  İşin ilginç yanı bu kişi 2 hafta içinde Rockstar Games'ten istifa edeceğini söylüyor. Gitmeden önce patronunu kızdıracak güzel bir şeyler yapmak istediği de açıklamaları arasında bulunuyor.
 
      Yukarıda görebileceğiniz görüntü gerçek olabilir, ama aklımıza şu soru geliyor. Neden patronunu kızdırmak için daha net bir görüntü seçmemiş? Ayrıca neden oyun açıklandıktan sonra bulanık bir harita görüntüsü yayınlandı? Oyundaki mekanlar zaten biliniyor. Bunun yanı sıra 2 hafta içinde istifa edeceğini söyleyerek kendini ifşa etmiyor mu?
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler