Söylenti: Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 5 Mart'ta Duyurulacak!

03.03.2024 18:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima için yeni bir söylenti ortaya çıktı. XboxEra'dan Shpeshal_Nick adlı kullanıcı, Twitter üzerinden yayınladığı gönderi ile beraber oyunun PC sürümünün 5 Mart tarihinde duyurulacağını iddia etti.
 
Ghost of Tsushima'nın PC sürümü yolda
 
 
 
Shpeshal_Nick, yakın zamanda State of Play'in ne zaman yapılacağına dair tarihi doğru bir şekilde sızdırmıştı. Şimdi ise yeni bir sızıntı ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu noktada Ghost of Tsushima’nın PC sürümünün 2 gün sonra duyurulmasının oldukça olası olduğunu aktarıyor.
 
Bildiğiniz üzere Sony, PlayStation konsoluna özel olarak çıkan oyunları belli bir süreden sonra PC platformuna getiriyor. Daha önce birçok PlayStation özel oyununa PC platformuna sunulduğu bu dönemde, elbette bu tarz oyunların da gelmesi beklentiler arasında yer alıyor.
 
Ghost of Tsushima, Metacritic'te "genel olarak olumlu" eleştiriler aldı ve Temmuz 2022 itibarıyla 9,73 milyon adet sattı.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler