Söylenti: Guerrilla Games'in Yeni Oyunu için Bir Video Hazır fakat E3'de Gösterilmeyebilir

30.05.2014 02:03 Ömür Gencer


      Guerrilla Games'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek. Şu ana kadar projeye dair pek çok söylenti çıksa da hala elimizde bu kesin bir bilgi yok. Güvenilir iç kaynak Shinobi'nin Twitter sayfası üzerinden verdiği bilgiler bu projeyi bir kez daha gündeme getirdi.
 
     Shinobi'nin açıklamasına göre oyun için bir trailer videosu hazır bulunuyor fakat bu videonun E3'de gösterilip gösterilmeyeceği henüz kesin değil. Oyun şirketlerin son dakika değişiklikleri göz önüne alınınca bu durum aslında gayet normal kalıyor. 
 
      Shinobi'nin verdiği diğer bilgiler ise oyun hakkında bazı detaylar içeriyor. Açıklamaya göre oyunda kızıl saçlı kadın bir karakteri yöneteceğiz. Ayrıca oyunda robot dinozorlar, gür bitkili ortamlar ve acayip yaratıklar bulunacak.
 
     Yeni Guerilla oyununun E3'de duyurulmasını ne kadar istesek de oyunun duyurulmama ihtimali de bulunuyor. Böyle bir durum halinde hazırlanan video E3'den sonra düzenlenecek Gamescom'da gösterilebilir. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler