Söylenti: Hideo Kojima Yeni Oyunu için Microsoft ile Görüşüyor

08.04.2021 09:09 Gazali Çetinkaya

 
Metal Gear Solid ve Death Stranding'in yaratıcısı Hideo Kojima yeni oyununda Microsoft ile birlikte çalışabilir.
 
Dün PlayStation 5'e özel sinematik birinci şahıs korku hayatta kalma shooter oyunu Abandoned duyuruldu ve bu oyunun aslında Kojima Productions'ın gizli projesi olduğuna yönelik bazı söylentiler ortaya atıldı.
 
VentureBeat'ten Jeff Grubb'ın belirttiğine göre bu söylentiler doğru değil. Abandoned geliştiricisi Blue Box Game Studios da söylentileri yalanladı. Ancak Hideo Kojima bir sonraki oyununun yayıncılığını üstlenmesi için Microsoft ile görüşme halinde. Anlaşma henüz kesinleşmiş değil.
 
Şubat ayının sonlarında düzenlenen bir canlı yayında, Xbox patronu Phil Spencer'ın odasındaki rafında Xbox logosunun hemen yanında Kojima Productions maskotu Ludens'ın figürü yer alıyordu. Jeff Grubb, bunun potansiyel bir ortaklığın sinyali olduğunu ifade etti.
 
Kojima Productions bir süredir yeni projesi üzerinde çalışıyor ve stüdyonun sanat yönetmeni Yoji Shinkawa bu projeyi epey yakın bir zamanda duyurabileceklerini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler