Söylenti: Kingdoms of Amalur 2 İptal Edildi

28.05.2012 19:55 Samet Konuksal


     Kingdoms of Amalur: Reckoning aslında bu senenin beğenilen fakat iyi satış yapamayan oyunlarındandı. Bu durum da yapımcı 38 Studios'a zor anlar yaşatmış ve en nihayetinde 38 Studios ve yardımcı yapımcı Big Huge Games'in sonu olmuştu. Fakat görünene göre bu ikili kapanmadan önce, serinin devamı için çoktan kolları sıvamış.
 
     Joystiq'e konuşan ve ismini söylemeyen bu iki stüdyonun içinden bir çalışan gelecek planlar arasında ikinci oyunu işaret ederek, "Stüdyo içi bağlarımız çok iyiydi ve eksiklerimizi görebiliyorduk. Herşey tam iyiye giderken, oyunlarımızda oyuncuların sözlerini dinleyip geliştirmeler yaparken bir anda o karar alındı." sözlerini söyledi.
 
     Joystiq'in aldığı bilgilere göre Kingdoms of Amalur'un devam oyununu, ilk oyunun dağıtımcısı Electronic Arts yayınlamayacaktı. Bu konu hakkında fazla yorum yapılmasa da, "Electronic Arts'ın üst yönetiminin görüşü bu şekildeydi." denildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler