Söylenti: Konami, Castlevania, MGS3 ve Silent Hill'in Remake Sürümlerini Geliştiriyor

02.10.2021 12:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir VGC raporuna göre Konami, Castlevania, Metal Gear Solid ve Silent Hill serilerinin yeniden yapımını geliştiriyor. 
 
Bu yeniden yapımların ilkinin Castlevania oyununun olacağı bildiriliyor. Kaynaklar, yeniden yapımın şu anda Japon stüdyolarının desteğiyle geliştirilmekte olduğunu belirtiyor. Metal Gear Solid 3: Snake Eater oyununun yeniden yapım projesinin de Singapur merkezli stüdyo Virtuos tarafından geliştirilmekte olduğu bildiriliyor.
 
Eurogamer'da ortaya çıkan bu raporu doğruladı. Konami'nin bir süredir Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapımı üzerinde kafa yorduğunu belirtti.
 
VGC ise çeşitli harici geliştirme stüdyolarında birden fazla Silent Hill oyununun geliştirilmekte olduğunu bildirdi. Bunlardan biri, bu yılın başlarında önde gelen bir Japon geliştiriciye dış kaynaklı olarak verildi. 
 
Son olarak Gematsu, önde gelen bir Japon geliştiricinin yeni bir Silent Hill oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Rapora göre anonim kalmak isteyen ve oyunun Sony Interactive Entertainment tarafından finanse edildiğini söyleyen bu stüdyo, Kojima Productions'ın kendisi. 

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 13 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler