Söylenti: Krome Studios Kapanıyor

15.10.2010 19:04 Alkan Adakaner


 
     Ty the Tasmanian Tiger ve Xbox 360 Game Room'un geliştiricisi Krome Studios da kepenkleri indiren firmalar arasında yer alacak gibi görünüyor. Sanırım oyun geliştirme maliyetlerinin artması bu firmayı da etkilemiş.
 
     Avustralyalı geliştirici Krome Studios henüz resmi bir açıklama yapmasa da kapanacağı yönünde haberler gelmeye devam ediyor. Eğer firma kapanırsa aslında bu beklenmedik bir gelişme olmayacak, çünkü firmanın Adelaide, Brisbane ve Melbourne'deki ofislerinde yaprak dökümü yaşanmıştı.
 
    Xbox 360'ta oldukça önemsenen Game Room'un geliştiricisi kapanırsa bu üzüntü verici olacaktır. Artık sadece en güçlülerin ve zekice politika üreten firmaların ayakta kaldığı bir dönemde yaşıyoruz.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 43 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler