Söylenti: L.A. Noire Remaster Geliştiriliyor

22.06.2017 00:28 Gazali Çetinkaya

 
 
   Yeni ortaya atılan söylentilere göre, L.A. Noire remaster sürümü geliştiriliyor ve remaster sürüm VR desteği ile Grand Theft Auto V'te olduğu gibi birinci şahıs modu sunacak.
 
   Bu söylentiler ilk olarak ocak ayında başlamıştı. Sektörün içinden olan Yan2295 duyduğu bilgi sonucu remaster sürümün Nintendo Switch'e gelebileceğini belirtmişti. “According to what I heard, Rockstar might be releasing a remastered version of L.A. Noire on the Nintendo Switch.”
 
   Ardından Direct Feed Games ise remaster sürümün yaz sonlarında Switch, PS4 ve Xbox One için gelebileceğini söylemişti. “Regarding LA Noire Remaster, the title is sounding like it’ll come to Switch, PS4, and Xbox One. Release slated for late summer.”
 
   Bugün de Comicbook.com'dan Liam Robertson VR desteği ile birinci şahıs modunun da olacağına dair bir söylenti haberi girdi.
 
   Rockstar Games, L.A. Noire Remaster haberlerini doğrulamadı veya yalanlamadı. 
 
   Team Bondi tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından dağıtılan dedektiflik oyunu L.A. Noire 17 Mayıs 2011 tarihinde çıkış yapmıştı. 
 
   L.A. Noire şu anda PS3, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler