Söylenti: Modern Warfare 4 İçin Geri Sayım Başladı

15.03.2013 00:24 Samet Konuksal


    Her sene olduğu gibi Call of Duty serisi, bu sene de yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Bugün, Activision cephesinin yeni duyurusuyla ilgili ilginç bir site ortaya çıktı.
 
    UnExpectedReveal.com(Beklenmeyen Duyuru) adlı sitede başlayan geri sayım, 6 gün 16 saat sonra sona eriyor. Sitenin WhoIs kayıtlarına baktığımızda ise Infinity Ward adı karşımıza çıkıyor. Sitede yer alan geri sayım sayacının ve efektlerin Modern Warfare temasıyla oluşturulmuş olması da Call of Duty: Modern Warfare 4 fikirlerini aklımıza getiriyor. 
 
    21 Mart'ta sona erecek sitenin sayfa kayıtlarında gösterilen anahtar kelimeleri arasında "Call of Duty, Activision, Modern Warfare, Teaser Trailer, Infinity Ward, Sledgehammer Games, Neversoft, 2013 March 21, Countdown, MW4" kelimeleri yer alıyor. Bahsi geçen siteye buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım bu sitenin altından gerçekten de bir duyuru çıkacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler