Söylenti: Nintendo Mobil Cihazlar için Game Boy Emülatörü Geliştiriyor

30.11.2014 11:46 Ömür Gencer

  
       Büyük bir kesim Nintendo'nun mobil platoformlar için bazı oyunlar çıkarmasını istiyor. Bir NeoGAF kullanıcısı firmanın mobil cihazlar için bir emülatör geliştirdiğine yönelik ipucu ortaya çıkardı. 
 
       Belirtilenlere göre Nintendo, bu yılın ortalarında akıllı cihazlar için Game Boy, Game Boy Color ve/veya Game Boy Advance gibi el konsollarına ait oyunları oynatabilen bir emülatörün patentini aldı. Bu patent sadece mobil cihazları kapsamıyor. Emülatör tren veya uçaklarda koltukların arkasında bulunan ekranlarda da çalıştırılabilecek. Yine de bu uygulamanın gerçeğe dönüşeceğine dair kesin bir duyuru veya bilgi bulunmuyor. Konu hakkında daha fazla bilgi geldiğinde sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Masa Oyunu MONOPOLY'yi Duyurdu 7 Sn önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Başlıyor! 10 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Başladı! 10 Saat önce Bilimkurgu Nişancı Oyunu Polaris PC için Duyuruldu 10 Haziran Simülayon Oyunu Hotel Galactic Konsollar ve PC için Duyuruldu 10 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler