Söylenti: Oculus Rift'in Tüketici Sürümü 2015'in Yaz Aylarında Geliyor

15.09.2014 19:23 Samet Konuksal


    Geliştirici sürümleriyle beraber oldukça olumlu yorumlar alan sanal gerçekçilik cihazı Oculus Rift'in tüketici sürümüyle ilgili çok fazla haber bulunmuyor. Ancak iki farklı kaynaktan gelen bilgilere bakılırsa Oculus VR ekibi, cihazın bu sürümü için 2015'in yaz aylarını hedefliyor. 
 
    TechRadar ve VRFocus'tan gelen haberlere göre Oculus VR, Oculus Rift'in tüketici sürümünü 2015 senesinin yaz ayları itibariyle kullanıcılara sunacak. Ancak cihazın sunuluş şekli direkt olarak mağazalardan değil, beta hâlinde yapılacak. Oculus Rift'in tüketici sürümlerini ilk olarak otoriteler ve geliştiriciler test edecek. Oculus Rift'i test edecek kişilerin oldukça kısıtlı listeden seçileceği belirtiliyor. Yine de konuyla ilgili resmi bir haber gelmiş değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler