Söylenti: Origin ME3 İçin Geri Ödeme Yapıyor

21.03.2012 09:01 Erkut Köse

 
    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Mass Effect 3'ü Amazon'dan satın alanların iade edebileceğini ve paralarını geri alabileceğini belirtmiştik.
 
    Bugün Origin forumundaki bir kullanıcının verdiği bilgi ise yapımı Origin'den alanların da iade edebilecekleri yönünde. Origin'in destek ekibiyle bağlantı kurduğunu belirten oyuncu, daha sonra kredi kartı bilgilerinin istendiğini ve geri ödemenin 3-7 gün içerisinde kendisine yapılacağının söylendiğini ifade etti.
 
Görünüşe göre oyuncular Mass Effect 3'ü iade etmenin yollarını arıyor gibi. Bioware'in konu hakkında ne tepki vereceği ise merak konusu. Eğer merak ediyorsanız, kullanıcının forumda açtığı konuya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler