Söylenti: Oyun Çalıştırmayan Xbox One Modeli Yolda

18.11.2013 13:21 Alkan Adakaner


     Son yıllarda oyun dünyasında söylentiden daha fazla bir şeyle karşılaşmıyoruz. Bu söylentilerin elbette küçük bir kısmı doğru çıkıyor. Buna karşın bazı ciddi kaynakların iddialarını da önemsememek olmaz. Daha önce Xbox One'ın duyuru tarihini, zorunlu internet politikasını ve hangi ayda çıkacağını resmi açıklama yapılmadan önce duyuran yazar Paul Thurrott şimdi ilginç bir iddia daha ortaya attı.
 
    Thurrott'un açıklamalarına göre Microsoft oyun çalıştırmayan, sadece film, müzik, TV gibi özelliklere sahip eğlence odaklı bir Xbox One modeli hazırlıyor. Bu model standart Xbox One piyasaya çıktıktan bir süre sonra duyurulacak.
 
    Muhtemelen 2014 yılında karşılaşacağımız bu eğlence odaklı Xbox One modelinin 499 dolara satılan standart modelden çok daha ucuz olacağı belirtiliyor. ABD'de Xbox One'ı oyunlar dışında kullanan önemli bir kitle bulunuyor. Microsoft'un oyun çalıştırmayan Xbox One hamlesi bu kitleye uygun fiyata cihaz sunma amaçlı gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler