Söylenti: PS3 İçin Mass Effect Duyurulacak !

17.08.2010 16:37 Levent Polater

 

 
    Tüylerinizi diken diken edecek bir haber ile karşı karşıyayız, tabi eğer doğru çıkar ise... GamesCom'un startı bugün veriliyor verilmesine ama hemen dedikodular dört bir yanı sarmaya başladı bile.
 
    Dedikoduların başlangıcı bir NeoGaf üyesi olan De-Mon, kendisi yarın Sony veya Electronic Arts'dan birinin Playstation 3'e Mass Effect oyun duyurusu yapacağıyla ilgili bilgisi olduğunu öne sürüyor. De-Mon bunun ya bugün duyuralacağını, ya da bir kaç hafta sonra belli olacağını belirtti.
 
    Playstation 3 için Mass Effect: Genesis'in duyurulacağını belirten De-Mon, bunun multiplatform Mass Effect 3 çıkışından önce Mass Effect 1 & 2'yi içinde barındıran bir paket olabileceğini söyledi.
 
    Bu çok iddialı bir söylenti, eğer gerçek olursa Playstation 3 sahipleri Xbox 360'a özel olan bir oyunu kendi saflarına çekmiş olacaklar. Bu da Playstation 3'ün oyun yelpazesi bakımından daha da güçlenmesi anlamına geliyor. Tabii çoğu söylentinin nalları diktiğine defalarca şahit olduk, bu da yalan çıkarsa şaşırmam. Bakalım yarın neler olacak? Siz de benim gibi şimdiden sabırsızlanmış olmalısınız.

 
Scrawlfx

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler