Söylenti: PSN Bomba Gibi Dönecek

Playstation Network'ün nezaman açılacağı belli değil.
27.04.2011 17:48 Ersin Çakı


 
     21 Nisan’dan beri erişime kapalı olan PSN'de bakım çalışmaları hala devam ederken, Sony'nin dün yaptığı açıklama PSN kullanıcılarını rahatlatmaktan ziyade daha da gerdi. Kayıtlı kullanıcılara e-posta yoluyla ve Playstation blog üzerinden duyurulan açıklamada, 17-19 Nisan tarihleri arasında Sony PlayStation Network ve Qriocity hesaplarına ait kullanıcı bilgilerinin yasa dışı yollarla ele geçirilmiş olabileceği yer alıyordu.

      Söylentilere göre, Playstation Network tekrar hizmete girdiğinde PS3 için yeni bir güncelleme yayınlanacak PSN'ye ek özellikler getirilecek.

      PS3 için yapılacak olan güncellemede 'Cross Game Chat' ve 'In Game Video Chat' gibi özellikler bulunacak. Bu özellikler sayesinde, listenizde bulunan arkadaşlarınızla ister single oyunlarda isterseniz online oyunlarda görüntülü veya sesli olarak sohbet edebileceksiniz. Oyun sırasında takıldığınız sahneleri anlık olarak arkadaşlarınıza bildirip onlardan yardım alabileceksiniz. Bunlara ek olarak birçok kapsamlı özellik de yayınlanacak olan yeni firmware güncellemesi ile PS3'lere entegre edilecek.


İlgili İçerik Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler