Söylenti: Prey 2'yi Arkane Studios Geliştiriyor

01.06.2013 10:55 Alkan Adakaner


     Human Head Studios tarafından geliştirilen Prey 2'den uzun süredir haber alamıyorduk. Buna rağmen oyunun iptal edilmediği Bethesda tarafından açıklanmıştı. Yeni söylentilere göre Prey 2'yi artık başka bir stüdyo geliştiriyor.
 
    Bir süre önce Dishonored ile oyuncuların beğenisini kazanan Arkane Studios'un Prey 2'nin yeni geliştiricisi olduğu söyleniyor. Arkane'deki bazı kişiler ise bu durum nedeniyle üzgün ve oyunu geliştirmek istemiyorlarmış.
 
     Söylenenlere göre Rebellion ve Obsidian ise oyunu geliştirme tekliflerini geri çevirmişler. Şu an Arkane Studios tarafından geliştirilen oyunun 2016 yılında piyasaya çıkarılması bekleniyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler