Söylenti: Razer da Sanal Gerçeklik Cihazı Geliştiriyor

26.03.2014 12:54 Samet Konuksal


     Oculus Rift'in popülerleşmesiyle diğer firmaların da ilgi alanına giren sanal gerçeklik alanında Sony'i Project Morpheus'la görmüştük. Ardından ise Facebook da bu alana, Oculus Rift'i 2 milyar dolara satın alarak girmişti. Gelen haberlere göre oyuncu aksesuarlarının önemli firmalarından Razer da sanal gerçeklik cihazı geliştiriyor.
 
    Bildiğiniz gibi Minecraft'ın yapımcısı Notch, Facebook'un işin içine girmesinden dolayı Minecraft'ın Oculus Rift sürümünün iptal edildiğini Twitter'dan duyurmuştu. Bu Tweet'in ardından Razer'ın CEO'su Min-Liang Tan, Twitter üzerinden Notch'u hedef alarak "Size yardımcı olabiliriz. İletişimde kalalım." cümlelerine yer verdi.
 
    Razer sadece klavye, mouse veya gamepad gibi aksesuarlara sahip değil. Hali hazırda bir laptop markasına sahip ve firmanın özel PC'ler, akıllı saatler, akıllı bileklikler üzerine de gelişmekte olan projeleri mevcut.
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler