Söylenti: Red Dead Redemption 2'nin Yeni Nesil Konsol Sürümleri iptal Edildi

11.07.2022 21:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Thef Auto, Red Dead Redemption ve daha fazlasıyla öne çıkan ve oyuncuların gözde firması Rockstar'dan son zamanlarda çok fazla haber geliyor. Geçtiğimiz günlerde tüm odağını GTA serisinin yeni oyununa kaydırdığını açıklayan ekip, tüm kaynaklarını bu oyuna harcadığını belirtmişti. Şimdi ise yeni bir söylenti, RDR 2'nin yeni nesil konsol sürümlerinin iptal edildiğini bildiriyor.
 
Her oyununu birden fazla platforma getirmeye çalışan Rockstar, daha önce Red Dead Redemption 2'nin de yeni nesil konsollara geleceğini açıklamıştı. Buna benzer olarak başlangıçta PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen Grand Theft Auto V, son nesil konsollarda yayınlandı. Ardından Mart 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarına geldi.
 
Twitter kullanıcısı Tez2 tarafından ortaya çıkan söylenti RDR 2'nin yeni nesil konsol sürümlerinin iptal edildiği yönünde. Yine geçtiğimiz hafta aynı kullanıcı GTA IV ve Red Dead Redemption'ın remaster sürümlerinin iptal edildiğini bildirdi.
 
Tüm bu iptal söylentileri ve ertelemeler Rockstar'ın tamamen GTA VI'ya odaklandığını gösteriyor. Bildirilene göre tüm arka plandaki işler askıya alınıyor ve kaynaklar yeni oyuna harcanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler