Söylenti: Sega Avrupa Kapanmanın Eşiğinde!

03.06.2012 14:27 Samet Konuksal


     Bir dönem yayınladığı konsollarla kendine köklü bir hayran kitlesi edinen oyun dünyasının efsanevi ismi Sega, bildiğiniz üzere çok zor günler geçiriyor. Gamekyo'dan alınan söylenti haberine göre bu zor günler, köklü değişiklikleri getirebilir.
 
     Sitede yayınlanan bir söylenti iç kaynaklar önümüzdeki E3 fuarını, Sega'nın "büyük firma" olarak yer alacağı son fuar olarak tanımlıyormuş. Çünkü bu E3 fuarından sonra Sega, Avrupa ayağını kapatacak ve Doğu şubesinde de AAA kalitedeki oyunları yayınlamayı bırakacak.
 
     Haberde beliritlenlere göre Sega'nın şu sıralar içinde bulunduğu AAA projeler iptal edilmeyecek ve çıkışına kadar desteklenecek. Firmanın son AAA projesi ise, E3 2012'de Creative Assembly ile birlikte duyurulacak. Bu süreçten sonra ise Sega, sadece dijital pazara yönelecek ve ev konsollarını, PC'yi unutup mobil sektörde boy gösterecek. 
 
     Söylenti haberini bu şekilde yayınlayan Gamekyo sitesi, bunu inandırıcı kılmak için Sega'dan geçtiğimiz dönemde gelen bir haberi paylaşıyor. Hatırlayacağınız üzere Sega, Gamescom 2012'ye katılmayacaklarını açıklamıştı. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler