Söylenti: Shadow Realms'ın Yapım Süreci Tehlikeye Girdi

06.01.2015 21:21 Samet Konuksal


    BioWare'ın gizemli oyunu Shadow Realms'ı hatırladınız mı? Yaz aylarındaki fuar dönemlerinde teaserlar ile reklamı yapılan Shadow Realms'ın altından 1 vs 4'e odaklanan multiplayer odaklı bir oyun çıkmıştı. Bu sene içerisinde duyurulan Shadow Realms'le ilgili ilginç bir söylenti haberi çıktı.
 
    Kotaku'nun iç kaynaklarından aldığı bilgilere göre Shadow Realms'in yapım süreci kötü ilerlediğinden BioWare, oyunu baştan geliştirme kararı aldı. Şimdiye dek sözü verilen alfa etkinlikleri ertelenen ve hakkında fazla haber alamadığımız bu oyunun 2017'ye kadar gecikebileceği belirtiliyor.
 
    Yine de söylentide oyunun bu değişiklikle beraber PC'nin haricinde PS4 ve Xbox One'a da geleceği söylenmiş. Ayrıca BioWare, ek bütçe için oyunu EA'in Origin sistemine integre etme teklifini de kabul etmiş. 
 
Bakalım oyunla ilgili resmi haberler ne zaman gelecek?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Realms Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 11 Dk önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 49 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler