Söylenti: Sledgehammer Games, CoD: Advanced Warfare 2'yi Geliştiriyor

06.10.2022 15:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Sledgehammer Games, 2014'te çıkış yapan nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Advanced Warfare'in devam oyununu geliştirdiğine dair yeni söylentiler ortaya çıktı. Bu söylenti, daha önce doğru olduğu ortaya çıkan Call of Duty serisi hakkında bilgi sızdıran Ralph Valve tarafından ortaya atıldı.
 
Advanced Warfare'ın devam oyunu hakkında bilgiler sızdıran Ralph'ın paylaştığı raporda şu ifadeler yer alıyor: "Sledgehammer Games, Dünya Savaşı temasından sıyrılmayı ve bunun yerine geleceğin savaş alanlarına geri dönmeyi istiyor."
 
Gelecek temalı savaşlar oyuncuların pek de ilgisini çekiyor gibi durmuyor. Çünkü geldiğimiz noktada bu temayı yansıtan Call of Duty oyunları, diğer temalara nazaran çok tepki gören yapımlar oldu. Bu temayı yansıtan Infinite Warfare'in 2016'da aldığı tepkiler göz önüne alındığında bir karşılaştırma yapabiliriz.
 
Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım 2014'te PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürüldü. Sledgehammer Games tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler