Söylenti: Sony Bend Tarafından Geliştirilen Oyun, FPS Türünde Olmayacak.

Projenin Sanal Gerçeklik destekli olacağı söylentileri sızdırılan bu görselden çıkmıştı.
08.06.2014 00:10 Ömür Gencer


     Sony Bend'in Playstation 4'e özel yeni bir oyun geliştirdiği oyun camiası tarafından bilinen bir gerçek. Bu oyun için şu ana kadar birçok söylenti olsa da henüz elimizde kesin bir bilgi yok. Son olarak yeni söylentiler ise sızdırdığını bilgilerin genelde doğru çıkmasıyla güvenleri kazanan Shinobi'den geldi.
 
     Shinobi, Twitter sayfası üzerinden geliştirilen bu oyunun sanılanın aksine bir FPS oyunu olmayacağını, ayrıca oyunda sanal gerçeklilik desteğinin bulunmayacağını belirtti. Tahminler arasında öne çıkan oyunun Syphon Filter olma ihtimali de Shinobi tarafından yalanlandı. Söylentiler arasında boğulduğumuz bu Playstation 4'e özel olarak geliştiren proje için resmi bilgilere E3'de kavuşabiliriz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler