Söylenti: Team ICO Collection Yıl Sonuna Ertelendi

ICO'yu HD kalitesiyle oynamak oldukça zevkli olacaktır
09.03.2011 12:43 Alkan Adakaner


     The Last Guardian öncesi çıkarılması planlanan ve Bahar aylarında raflardaki yerini alacağı söylenen Team ICO Collection yıl sonuna ertelenmiş olabilir. Amerikalı bir market zincirinin listesinde (Kmart) oyunun yıl sonunda çıkacağı belirtilmiş.
 
      Sony ile son toplantılarında bu bilgiyi aldıklarını vurgulayan yetkililer, bize oldukça kötü bir haber verdi. Tabi Sony'den hala resmi bir açıklama gelmedi.
 
      Daha gelişmiş kaplamalar, 3D desteği, HD görseller sunacak Team ICO Collection bildiğiniz gibi ICO ve Shadow of the Colossus'un bulunduğu bir paket olacak. Bu paketin The Last Guardian'la aynı anda çıkması mümkün mü? Umarım The Last Guardian da bu nedenle ertelemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 15 Dk önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 38 Dk önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 11 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler