Söylenti: The Last Story Batı Lokalizasyonunda

The Last Story için umutlar hâlâ kaybolmadı.
30.05.2011 18:33 Levent Polater

 
    Hâlâ The Last Story'nin Batı çıkışını söylenti olarak sunmak zorunda kalmak ne üzücü. Japonya çıkışını gerçekleştireli aylar geçen The Last Story'nin eninde sonunda Batı çıkışını yapmasını bekliyorduk ki bu bir türlü olmadı.
 
    Bugün alınan bir rapor, oyunun Batı'ya çıkacağı konusunda tekrar sizleri heyecanlandırabilir. Daha önce (Ocak ayı) oyunu Batıya çıkarma konusunda planları olmadığını açıklayan Nintendo'dan bir yetkili, JRPG'nin Batı'ya lokalizasyonuna değinmiş. Nerede mi? Londra'daki MCM Expo'da.
 
    Oyun için Nintendo Amerika'nın elinde bir domain bulundurduğunu da hatırlatalım. Şimdi tüm gözler E3'e dönüyor. Nintendo'nun E3 konferansında ilk olara Project Cafe için nefesleri tutarken, bir yandan da gözleriniz The Last Story duyurusunu arasın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler