Söylenti: The Legend of Zelda'nın TV Dizisi Yapılıyor

06.02.2015 23:26 Samet Konuksal


    Önemli basın kaynaklarından The Wall Street Journal, Netflix ve Nintendo'nun ortak planlarını ortaya çıkardı. Çıkan haberlere göre ikili, The Legend of Zelda'yı TV'ye uyarlamayı düşünüyor.
 
    The Wall Street Journal'in kaynaklarından edindiği bilgilere göre Nintendo ve Netflix, The Legend of Zelda'nın TV dizisi için ilk girişimlere başlamış durumda. Projenin altında "Game of Thrones'un ailelere yönelik hâli" fikrinin olduğu belirtiliyor. Dizinin animasyon tarzında değil, direkt olarak Live-Action bir dizi olacağı söylenmiş.
 
    Daha önce The Legend of Zelda için 1989'da 13 bölümlük bir çizgi film serisi yayınlanmıştı. Fakat işin daha gerçekçi hallere taşınması oldukça heyecan verici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler