Söylenti: Ubisoft, Ori'den İlham Alan Yeni Bir Prince of Persia Oyunu Üzerinde Çalışıyor

22.03.2022 11:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Ubisoft, uzun süredir Prince of Persia serisine yeni bir oyun dahil etmedi ve daha önce Prince of Persia'nın Remake sürümünü duyurdu. Prince of Persia: Sands of Time Remake'in Mart 2021'de çıkması bekleniyordu ancak yeni bir çıkış tarihi olmadan ertelendi. Son zamanlarda pek bir şey duyulmasa da oyun hala aktif olarak geliştiriliyor. 
 
Sızıntı oyun haberleri konusunda öne çıkan isimlerden biri olan Tom Henderson, Prince of Persia serisi hakkında yeni bilgiler paylaştı. Henderson'ın belirttiğine göre Ubisoft şu anda birkaç duyurulmamış oyun geliştiriyor.
 
Henderson ek olarak şunları söyledi: "Ubisoft, yeni bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalışıyor. 2.5D olarak geliştirilen bu oyun  Ori'den ilham alıyor. Yeni oyun, Ubisoft Montpellier tarafından geliştiriliyor. 
 
Öte yandan Immortals Fenyx Rising'in devam oyununun geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. Ancak bu oyunun henüz geliştirme öncesi aşamada olduğu bildirildi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler