Söylenti: Ubisoft Yarış Oyunu The Crew Detayları

03.06.2013 16:40 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde çıkan bir söylentide Forza ve Gran Turismo serilerine rakip olarak tanımlanan The Crew, yeni detaylarıyla birlikte karşımıza çıktı. Ubisoft çatısı altında oyunun test ekibinde yer aldığını söyleyen birisi, The Crew'den ayrıntılar paylaştı.
 
    Gelen haberlere göre The Crew, Ubisoft Reflections'un bir önceki oyunu Driver: San Francisco tarzı bir yarış dinamiklerine sahipmiş. Yani oyun, yarı arcade bir sürüş tarzıyla karşımıza çıkacak. The Crew, yine Driver: SF'da olduğu gibi açık dünya oynanışına sahip olacak ve New York ile Los Angeles şehirlerinde geçecek. Tabii şehirlerin boyutları biraz küçültülecek.
 
    E3 2013'te duyurulacak olan The Crew, 2013 yılının hemen sonunda çıkışını yapacak. Yeni nesil konsollara yetiştirilecek olan yapımın 8 kişiye kadar multiplayer desteği vereceği belirtiliyor. Son olarak söylentide yer alan bilgilere göre The Crew'de, Driver: San Francisco'dan aktarılmış bazı özellikler de yer alacak.
 
    İlk çıkan bilgilere bakılırsa The Crew, Driver: San Francisco'nun ruhani devamı olarak gözüküyor. Bakalım bilgiler gerçek mi, E3'te göreceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler