Söylenti: Uncharted 4 Daha Karanlık Bir Hikayeye Sahip Olacak

23.05.2014 14:14 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Naughty Dog şu sıralar Playstation 4 için yeni bir Uncharted oyunu üzerinde çalışıyor. Serinin bu yeni oyunu muhtemelen Uncharted 4 adını taşıyacak. Şu an için oyunla ilgili herhangi bir detay da verilmiş değil.
 
    Oyun endüstrisinin içinden bir kişi olan Tidux takma isimli şahsın açıklamasına göre yeni Uncharted daha karanlık bir hikayeye sahip olacak ve harika epik sahnelerle harmanlanacak. Bakalım Naughty Dog ne gibi sürprizler hazırlıyor.
 
     Ayrıca yeni Uncharted oyununda muz olacakmış, bildiğiniz muz.. Bunun anlamı oyunun kutuplarda veya çöllerde geçmeyeceği diyebilir miyiz? Tropikal bölgelere hazırlıklı olmak gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 2 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 6 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 6 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler