Söylenti: Watch Dogs, Gelecek Nesil Oyunu Olabilir

05.06.2012 03:36 Samet Konuksal


     Ubisoft'un E3 sunumu sadece dakikalar önce sona erdi ve firmanın gösterdiği son proje Watch Dogs'un yaptığı etki, internet aleminde büyük bir çapa ulaştı. Bu sırada dilden dile söylentiler dolaşırken, oyunun gelecek nesil adına hazırlandığı da konuşulmaya başladı.
 
     Oyunun yayınlanan demosu, Xbox 360 kontrolcüsüyle oynanmasına rağmen kafalarda soru işaretini gideremedi. Bir takım oyuncular, Watch Dogs'un Xbox 360 kontrolcüsüyle PC üzerinden oynandığını savunuyor. Bunun sebebi ise bu nesil konsolların yakalayamayacağı daha yüksek kalitedeki grafiği ortaya çıkarmak.
 
     Bir diğer ve hala daha resmi bir açıklamanın gelmediği kanıt olarak da, oyunun ne sitesinde, ne basın duyurusunda ve ne de yayınlanan resmi videosunda hiçbir platformun belirtilmeyişi gösteriliyor. Yani şuan için Watch Dogs'un hangi platformlara çıkacağı, herhangi bir resmi kaynakta belirtilmemiş.
 
     Bu konuyla ilgili internet aleminden son ve en can alıcı kanıt ise, GTTV sunucusu Geoff Keighley'den geldi. E3 sunumundaki demoda da gördüğümüz üzere Watch Dogs tam anlamıyla oynanabilir olmasına rağmen, Ubisoft'un E3 fuarındaki stand alanında oyun ziyaretçilere oynatılmayacakmış. Yani Ubisoft, E3 standında Watch Dogs'u oynanabilir olarak ziyaretçilere sunmuyor.
 
     Evet, internet aleminde dolaşan ve bizlerin de kafasına kazınan soru işaretinin üç önemli kanıtını sizler için ortaya koyduk. Ne dersiniz, Watch Dogs gerçekten de gelecek neslin ilk projelerinden olabilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler