Söylenti: Watch Dogs'un Çözünürlük ve FPS Detayları Açıklandı

06.03.2014 21:59 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz saatlerde çıkış tarihi açıklanan Watch Dogs ile ilgili yeni bir haber ortaya çıktı. Bir sitenin iddia ettiğine göre Ubisoft, basına özel düzenlediği bir konferansta Watch Dogs'un çözünürlük ve FPS detaylarını açıkladı.
 
    Gelen haberlere göre Watch Dogs, PC'de 4K'ya kadar doğal çözünürlük destekleyecek. Oyunun PS4 sürümünde ise 1080p çözünürlüğü, 30 FPS değerlerinde göreceğiz. Oyunun Xbox One'da ise 960p / 30 FPS'de çalışacağı belirtiliyor. 
 
    Şu an için konuyla ilgili resmi bir bilgi verilmiş değil. Yani Ubisoft tarafından gelen haberleri görmeden kesin konuşmamak gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 43 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 55 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler