Söylenti: Wii U Modifiyeli Radeon R770 Kullanacak

Nintendo, Wii U'nun tasarımını hala bitirmediğinden cihazı E3 fuarında doğrudan tanıtmamıştı
16.06.2011 19:55 Alkan Adakaner


     Henüz kesinleşmeyen raporlara göre Nintendo'nun yeni konsolu Wii U, AMD'nin Radeon R770 grafik işlemcisini kullanacak. Peki neden kesinleşmeyen dediğimizi sorarsanız başta geliştiriciler olmak üzere firmaların cihazın teknik özellikleri hakkında açıklama yapması yasak.
 
     Japon web sitesi Game Impress Watch'un haberine göre Wii U'da AMD'nin modifiyeli Radeon R770 grafik işlemcisi kullanılıyor. Ayrıca konsol Direct X 10.1 desteğine de sahip olacakmış.
 
    Ubisoft yetkilileri Wii U'nun Xbox 360 ve Playstation 3'ten %50 civarında daha güçlü olduğunu söylemişlerdi. Başka otoriteler de konsolun gücünün rakiplerinden çok daha fazla olduğuna yönelik açıklamalarda bulunmuşlardı. 
     
     Nintendo resmi duyuruyu yapana kadar cihazın teknik kapasitesi hakkında söylentiler ortalıkta dolaşmaya devam edecektir. Emin olduğumuz şey ise konsolun rakiplerinden güçlü olduğu. Sanırım bunca yıldır piyasada olan rakiplerinden daha iyi olması da şaşılacak bir şey değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler