Söylenti: Wii U İçin Yeni Bir Paper Mario Oyunu Geliştiriliyor

23.01.2016 15:02 Samet Konuksal


    Wii U ile beraber oyun piyasasına fazla tutunamayan ve haliyle bunun getirisi olarak bir yandan NX isimli yeni nesil oyun konsoluna yoğunlaşan Nintendo tüm bunlara rağmen Wii U'ya yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. Nintendo'ya yakın kaynaklardan birisi olarak bilinen ve daha önce defalarca duyuru sızdırmışlığı olan Emily Rogers, Twitter üzerinden yeni bir duyuruyu daha önceden paylaştı.
 
    Rogers'ın kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre bu sene içerisinde Wii U için yeni bir Paper Mario oyunu göreceğiz. Twitter'da söylenene göre bu oyun her ne kadar resmi bir şekilde duyurulmamış olsa da, oyun test ve lokalizasyon aşamasında bulunuyor. Yani Paper Mario U söylentisi gerçekse oyunun çıkışı pek de uzakta değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler