Söylenti: Xbox One Slim'in Üretimi Şubatta Başladı

28.04.2016 13:37 Alkan Adakaner

 
   Bildiğiniz gibi Xbox 360'ın daha ince bir modeli piyasaya çıkmıştı. Şimdi de aynı durum Xbox One için de geçerli olabilir. Söylentilere göre Microsoft "Xbox One II" adlı modelin üretimine Şubat'ta başlamayı planlamış.
 
   Evet Xbox One II ismi biraz garip, ama bunun donanım olarak güçlendirilmiş Xbox One değil sadece Slim model olduğu kanısı hakim; çünkü projenin düşünsel aşaması 2014 yılında başlanmış. Bu yeni cihazdan haftada 400.000 ayda ise 1.2 milyon üretilmesi düşünülmüş.
 
    Microsoft'un Xbox One Slim projesinden vazgeçmiş olma ihtimali de yüksek; çünkü firma bir süredir donanım olarak güçlendirilmiş bir Xbox projesi üzerinde çalışıyor. Eğer bir Xbox One Slim çıkacaksa muhtemelen en geç E3 fuarında duyurusu yapılacaktır.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler