Söylenti: Xbox Series S'e İlk Bakış

08.09.2020 07:46 Gazali Çetinkaya

 
Xbox Series X'e kıyasla ucuz, sadece dijital ve düşük özellikli olacak bir diğer yeni nesil konsol Xbox Series S sızdı.
 
Thurrott sitesinin baş editörü Brad Sams, Xbox Series S ($299) olduğunu iddia ettiği bir video paylaştı. Ardından daha önce Microsoft Store ile ilgili doğru sızıntılar yapan WalkingCat adlı twitter kullanıcısı da aynı videoyu sızdırdı ve güvenilir kaynaklardan Niko Partners analisti Daniel Ahmad konsolun tasarımının gerçek olduğunu fakat fiyat konusunda bilgisinin olmadığını belirtti.
 
Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre Xbox Series S konsolu Microsoft'un Xbox yeni nesil ailesinin bir parçası. "Series X üst sınıf, yüksek özellikli ve yüksek fiyatlı konsol. Series S ise orta sınıf, orta özellikli ve düşük fiyatlı konsol. İkisi de aynı oyunları çalıştırıyor. Maliyeti düşürmek için Xbox Series S'te disk sürücüsü bulunmuyor."
 
Microsoft, Xbox Series S'i henüz resmi olarak duyurmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler