Söylenti: "Yeni Call of Duty Uzayda Geçecek"

Daha ne kadar geleceğe gidebiliriz bakalım...
29.03.2016 15:51 Gökhan Yılmaz

 
    Call of Duty Advanced Warfare ve Black Ops 3 gibi bir önceki oyunlarıyla yakın geleceğe yolculuk yapan serinin yeni oyunu söylentilere göre bu sefer uzak gelecekte geçecek ve tamamen bilim kurgu olacak. Uzay savaşları bizi bekliyormuş.
 
     Bu Kasım ayında çıkması planlanan ve henüz hakkında herhangi bir bilgi verilmemiş olan yeni Call of Duty'yi Infinity Ward geliştiriyor. Daha önce Ghosts ile oldukça eleştirilen yapımcı bu sene Battlefield 5'i geliştirecek DICE'a rakip olarak çıkacak. Bir diğer bilim kurgu shooter olan Titanfall 2 ise yine bu senenin bir diğer oyuncusu olacak. 
 
     Daha önce Call of Duty Ghosts'un açılışı ile uzayda bir sahne yaşamıştık fakat eğer söylentiler doğruysa (ki sağlam olduğu belirtilen bir kaynaktan geliyor) oyunun tamamı uzayda geçecek. Şu an akıllara gelen soru ise: Uzayda köpeğimiz olacak mı?
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler