Söylenti: Yeni Guitar Hero Oyunu Yapılıyor

27.12.2011 20:48 Levent Polater

 
    Bu sene başında da birkaç web sitesi yeni bir Guitar Hero oyununun yapım aşamasında olduğuna dair birkaç dedikodu yaymıştı. Şimdi bu söylentilere bir  yenisi daha ekleniyor, yeni Guitar Hero oyununun önümüzdeki senenin tatil sezonunda çıkarılacağını işitiyoruz.
 
    Activision'a yakın olan birkaç kaynağın yaydığı bu söylentiye göre 2012'nin yılbaşı döneminde yeni bir Guitar Hero oyunu satışa çıkacak. Yeni Guitar Hero'nun E3 2012'den birkaç hafta önce duyurulacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

    Activision tarafından kâr sağlamadığı için bir anda bir anda ipinin çekildiği Guitar Hero serisi tekrar küllerinden doğar mı dersiniz? Son birkaç aydır müzik kategorisi sessizliğini korurken ve yeni bir Rock Band oyunu da piyasada yokken Guitar Hero farklı yeniliklerle önümüze çıkabilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Aspyr Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler