Söylenti: Yeni Tomb Raider Oyunu Shadow of the Tomb Raider Olacak ve Eidos Montreal Geliştiriyor

01.11.2016 08:49 Gazali Çetinkaya

   
   Tomb Raider 2013 yılında yenilenerek oyun dünyasına tekrardan hızlı bir giriş yaptı ve epey de başarılı oldu. Ardından ikinci oyun Rise of the Tomb Raider'ı çıkaran Square Enix tahmin edildiği üzere yeni Tomb Raider oyunlarıyla karşımıza çıkacak ve bu yeni oyun sızdırılmış olabilir.
 
   Reddit kullanıcısı Tripleh280, Montreal, Quebec'de trende giderken bir geliştiricinin çıkardığı dizüstü bilgisayarda yeni Tomb Raider oyunu olabileceğini düşündüğü bir görüntü yakalamış ve bu görüntüye göre de yeni oyunun ismi  “Shadow of the Tomb Raider”
   
   Ardından Kotaku da kendi kaynaklarından yeni oyunun ismini doğrulatmış ve yine Kotaku'nun duyduğuna göre yeni Tomb Raider oyununu en son Deus Ex: Mankind Divided ile tanıdığımız Eidos Montreal geliştirecek. 
 
   Reddit kullanıcısının ekranda gördüğü oyunun görselliğiyle ilgili bir sunum sayfasıymış. Onun dışından iyi bir görüntü alamamış. Square Enix henüz konuyla ilgili bir cevap vermiş değil. Çekilen fotoğrafa aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler